Huippuliigan 3. osakilpailu, MM – katsastus ja WRE kilpailu keskiviikkona 13.7.2011 Lohjalla. Kilpailu on samalla sarjoissa H/D21E Fin5 viikon kolmas osakilpailu

Kilpailuohjeet

Lähtökynnys TÄÄLLÄ

Vanha karttaIOF

Sarjat: Huippuliigan sarjat H/D21E
Matkat: Sprinttimatkat, tavoiteaika 14 - 15 minuuttia

Huippuliigan 3. osakilpailun erityisohjeet: Osanotto-oikeus on ensisijaisesti niillä kilpailijoilla, jotka ovat online-rankilla valintahetkellä 30 (H21) / 25 (D21) parhaan joukossa. SSL:n valmennusjohto voi lisäksi myöntää harkintapaikan sarjoihin ilmoittautuneille suomalaisille ja ulkomaalaisille kilpailijoille. Enimmillään H21E-sarjaan valitaan 60 kilpailijaa ja D21E-sarjaan 50 kilpailijaa, siten että Fin5 koko viikolle H/D21E- sarjoihin valitut pääsevät myös juoksemaan. Molemmissa sarjoissa on kuuma ryhmä, johon SSL:n valmennusjohto valitsee enintään 15 kilpailijaa. Kuumat ryhmät arvotaan sarjojen loppuun. Valinnat kilpailuun ja kuumaan ryhmään tapahtuvat Huippuliigan pistetilanteen sekä online-ranki- ja maailmanrankitilanteen pohjalta valintahetkellä 10.6.2011.

Ilmoittautumiset: Ilmoittautumisten oltava perillä 10.6.2011 mennessä ensisijaisesti
käyttäen ilmoittautumispalvelua kilpailun kotisivuilla olevien ohjeiden
mukaisesti. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava kilpailijan Emit-numero tai
merkittävä varaus kortin vuokrauksesta, vuokra 5 €. Emit -tietojen muutokset on
ilmoitettava kilpailukeskuksen infoon ennen lähtöä. HUOM! kilpailu on Fin5 viikon osakilpailu ja koko viikolle H/D21 eliittiin valitut pääsevät juoksemaan automaattisesti.

Osanottomaksut: Osanottomaksu 35e Huippuliigan erityisohjeiden mukaisesti (Huom! muille Fin5 päiville tai koko Fin5 viikolle ilmoittautuvilla maksut Fin5 ohjeiden mukaan). Osanottomaksut tulee olla maksettu viimeistään 10.6.2011. Osanottomaksut tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä Fin5 - suunnistusviikon tilille OP 523604-20110285 käyttäen ilmoittautumisjärjestelmän antamaa viitettä tai seuran viitenumeroa. Maksun laiminlyöneelle ei anneta lähtölupaa.
Jälki-ilmoittautumiset: Huippuliigaan ei jälki-ilmoittautumisia.
Opastus: Kantatie 25 Lohjan liittymästä. Kilpailijoiden tulee ajaa suoraan Sporttikeskus Tennariin opasteiden mukaan. Kilpailukeskus sijaitsee Lohjan torilla Kauppakadun varressa.
Pysäköinti: Kilpailijoiden pysäköinti Sporttikeskus Tennarissa Rantapuisto 45, 08100 Lohja. Yleisön pysäköinti Lohjan Liikuntakeskuksen ja jäähallin pysäköintialueille Runokatu 1, 08100 Lohja. Lohjan keskustan katuja suljetaan ajoneuvoliikenteeltä klo 14.00 ja avataan jälleen liikenteelle klo 19.00. Kilpailijoita ja yleisöä pyydetään välttämään henkilöautoilla ajoa kaupunkikeskustassa.
Lähtökynnys: Sporttikeskus Tennari toimii kilpailijoiden lähtökynnyksenä.

Lähtökynnys sulkeutuu klo 14.30. HUOM! aikaistettu aika.

Kilpailijoiden tulee olla Tennarissa siihen mennessä itsensä sisään kuitanneena. Kilpailijat voivat verrytellä Tennarin alueella sekä siitä lännen suuntaan kulkevalla tiellä. Kilpailijat kuljetetaan autolla n. 30min ennen omaa lähtöä kauppakeskuksen kellaritiloihin. Kellaritiloissa on mahdollista verrytellä. Kellarissa on myös pukeutumis- ja WC tilat. Kilpailijoiden kuljetusta varten on tehty aikataulu joka ilmenee Tennariin tultaessa. Tennarissa on myös kilpailun INFO missä jaetaan numerot yms. GPS laite jaetaan kilpailijoille kauppakeskuksen kellaritiloissa, laitteen käyttö on pakollista.
Leimaus: Kilpailussa käytetään Emit – leimausta.
Lähdöt: Kilpailun ensimmäinen lähtö miehillä klo 15.00 ja naisilla klo 16.30.
Maasto: Sprinttikilpailun maasto koostuu kaupunkikortteleista ja harju/puistoalueesta. Kilpailualue, joka käsittää Lohjan keskustan ja liikuntakeskuksen harjualueen, on harjoittelukiellossa 13.7.2011 järjestettävään Huippuliigan kilpailuun saakka.
Kartta: Tulostekartta 1:4000 / 2,5m, tulostettu 7/2011, koko A4 tai A4S.
Pesu: Pukeutumis- ja pesutilat Sporttikeskus Tennarissa.
WC: Kilpailukeskuksessa WC:t
Internet-sivut: Kilpailun internet sivut ovat osoitteessa:
Päätoimihenkilöt: Kilpailunjohtaja Timo Hietaoja Hiki ratamestari Petri Noponen Hiki, tulospalvelu Result Fellows / Risto Kivinen, tiedotus Pekka Luoma 050-3365658. Ratavalvoja/TA Vesa Elovaara Anga

                                                                                       Main partners:

Lohjan+Liikuntakeskus+Oy+(KUNNON+KAUPUNKI) (kopio)

 

       Pohjola  1 (kopio)       

         SSO

         VEIKKAUS 4V VAAKA2 (kopio)

     

                                                                                         Event partners:

                     

LansiUudenmaanOP

        
          Herbalife           Kisakallio JRC-Markkinointi   

                                                                                             Partners:

                       Koivulankartano  Luksia Jukolan Viesti  Kainuun Rastiviikko